Általános információk

A rendkívüli helyzetre való tekintettel az új nevezési határidő: július 31! 

A Hipnózis Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye, egyben az egyetlen olyan hazai verseny, amelynek zsűrijében külföldi, az elbírált munkák elkészítésében részt nem vevő, de a nemzetközi mezőnyt és színvonalat jól ismerő kreatívigazgatók és szakújságírók vannak túlsúlyban a hazai szakemberek mellett.

A Hipnózis az Epica Awards partnere.

A versenyen minden Magyarországon bejegyzett ügynökség, illetve reklámanyagot készítő, azt publikáló vagy megrendelő egyéb cég indulhat. Bármely kereskedelmi vagy társadalmi célú hirdetés nevezhető, amely először 2019. március 19. és 2020. március 20. között került nyilvánosságra Magyarországon.
A Hipnózison elért eredmények (arany, ezüst, bronz, döntőbe jutás) pontot érnek a Kreatív és a MAKSZ közös M+ Listáján. Az idei M+ Lista több nemzetközi és hazai verseny elhalasztása miatt sajnos elmarad.


A nevezési anyagokat angolul kell leadni (filmek esetén szinkronizálással vagy feliratozással), mert a zsűrizés nyelve angol! A zsűrizés teljes folyamata angol nyelven zajlik!
 

Nevezési díjak
Normál nevezési díj: 59 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 74 930 Ft)
Integrált kategóriákban: 69 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 87 630 Ft)

Végső nevezési díj: 69 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 87 630 Ft)
Integrált kategóriákban: 79 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 100 330 Ft)


A Sokszínűség díj kategóriájába ingyenesen lehet nevezni. A díjazottak ebből a kategóriából nem visznek pontot az M+ Listára.

A regisztráció megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár.

A verseny menete
- normál nevezési határidő: március 13.
- végső nevezési határidő: március 20. július 31.
- nevezési díj befizetésének határideje: július 31.
- személyes zsűrizés és díjátadó: egyeztetés alatt, ősszel