Nevezés

 

Bármely fogyasztói vagy társadalmi célú hirdetés nevezhető, mely először 2018. március 11. és a nevezési határidő lejárta között került nyilvánosságra Magyarországon.

A pályázó garantálja, hogy a megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak. A Hipnózis 2019 díjainak kihirdetése a megadott adatok (pályázó, társpályázó, megbízó) alapján történnek.

Nevezési díj: 59 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 74 930 Ft)
Integrált kategóriákban: 69 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 87 630 Ft)
A Sokszínűség díj kategória ingyenes. A díjért az M+ Listán nem jár pont.

A hirdetési anyagokon, az esettanulmányi filmben, prezentációban, és egyéb kiegészítő dokumentumokon semmilyen formában sem szerepelhet a pályázó ügynökség neve vagy logója (még a fájl elnevezésében sem)! Amennyiben a pályázatban a nevezési lapon kívül szerepel az ügynökség neve, kizárást vonhat maga után.

A nevezési anyagokat angolul kell leadni (filmek esetén szinkronizálással vagy feliratozással), mert a zsűrizés nyelve angol! A zsűrizés teljes folyamata angol nyelven zajlik!

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

Ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni!

A nevezési anyagokat a megadott gyökér mappába kérjük feltölteni, ne hozzon létre új mappát, illetve az anyagokat ne töltse fel tömörítve! 

​A tárhelyről törölni nem tud, módosítás esetén keresse a szervezőt!

Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be 2019. április 11-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé, a fizetési kötelezettség azonban továbbra is fennáll. A díj befizetéséhez átutalásos számlát küldünk emailen keresztül a nevezéskor megadott email címre.

A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft-vel szemben!

meghosszabbított nevezési határidő: március 19.