Nevezés

A pályázó garantálja, hogy a megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak.
A Hipnózis 2017 díjainak kihirdetése a megadott adatok (pályázó, társpályázó, megbízó) alapján történnek.

Nevezési adminisztrációs díj: 49 000 Ft + áfa (bruttó 62 230 Ft)
Az integrált kategóriákban: 69 000 Ft + áfa (bruttó 87 630 Ft)
A Sokszínűség díj kategória ingyenes

A hirdetési anyagokon, az esettanulmányi filmben, prezentációban, és egyéb kiegészítő dokumentumokon semmilyen formában sem szerepelhet a pályázó ügynökség neve vagy logója (még a fájl elnevezésében sem)! Amennyiben a pályázatban a nevezési lapon kívül szerepel az ügynökség neve, kizárást vonhat maga után.

A nevezési anyagokat angolul kell leadni (filmek esetén szinkronizálással vagy feliratozással), mert a zsűrizés nyelve angol!

A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

Ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni!

A nevezési anyagokat egy mappába kérjük feltölteni, illetve az anyagokat ne töltsék fel tömörítve!​​

Amennyiben a nevezési díj nem érkezik meg 2017. április 14-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft-vel szemben!

A nevezési időszak lezárult.