A NevezésI IDŐSZAK LEZÁRULT!

Bármely kereskedelmi vagy társadalmi célú hirdetés nevezhető, mely először 2021. március 19. és 2022. március 25. között került nyilvánosságra Magyarországon.
A pályázó garantálja, hogy a pályázatokban tényleges, valós adatok szerepelnek. A díjazottakat (a pályázót, a társpályázót és a megbízót) úgy szerepeltetjük, ahogy a pályázatokban megadjátok őket.

Idén a Film kategória szponzora az RTL Magyarország.
Az RTL Magyarországnak köszönhetően a Film kategória a) alkategóriájában (televízióban vagy moziban sugárzott reklámfilmek) nevezései közül, melyek TV-ben és moziban legalább 10 alkalommal megjelentek, 50%-kal csökkentett összegen nevezhetőek.

Normál nevezési határidő: 2022. április 8.
Normál nevezési díj:
64 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 81 280 Ft) 
Integrált kategóriákban: 74 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 93 980 Ft) 

Végső nevezési határidő: 2022. április 14.
Végső nevezési díj:
74 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 93 980 Ft) 
Integrált kategóriákban: 84 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 106 680 Ft) 

A Sokszínűség díj kategóriába ingyenesen lehet nevezni. A díjazottak ebből a kategóriából nem visznek pontot a Kreatív Apex Toplistáira.

Követve a hazai gyakorlatot az alábbiakra van lehetőségetek:
Későn érők:
A végső nevezési határidő után háromnapos hosszabítást kérhettek, melynek egyszeri díja 30 000 Ft + áfa - a beadott nevezés mennyiségétől függetlenül.
Korrektúra:
A már beadott nevezési űrlapon kért bármilyen módosítás díja 15 000 Ft + áfa/alkalom. Erre csak az online zsűrizés megkezdéséig van lehetőségetek. 

Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kísérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, a fájlnevekben sem! Ha mégis odakerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk.

A nevezéseket a nemzetközi zsűri miatt angolul (a filmeket feliratozva vagy szinkronizálva) kérjük.

A pályázat a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be. Ha ez megtörtént, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolattartónak, amelyben megtaláljátok a munkák feltöltéséhez szükséges instrukciókat.
Ha egy kampányt több kategóriában is neveztek és különböző elemeit mutatnátok be a zsűrinek, kérjük, külön nevezésként töltsétek fel őket! Minden bejelölt kategória külön nevezésnek minősül.

Az egyes kategóriák nevezési paramétereit ide kattintva tudjátok áttanulmányozni.

A nevezési díj befizetéséhez átutalásos számlát küldünk a kapcsolattartónak. Ha nem érkezik meg 2022. április 29-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé. A regisztráció megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár. A versenyre csak olyan cégektől fogadunk el nevezést, amelyeknek a regisztrációkor nincs fennálló tartozása a Kreatívot kiadó PPH Mediával szemben.

A leadási paraméterekről itt írunk.