Nevezés

Bármely kereskedelmi vagy társadalmi célú hirdetés nevezhető, mely először 2020. március 20. és 2021.március 19. között került nyilvánosságra Magyarországon.
A pályázó garantálja, hogy a pályázatokban tényleges, valós adatok szerepelnek. A díjazottakat (a pályázót, a társpályázót és a megbízót) úgy szerepeltetjük, ahogy a pályázatokban megadjátok őket.


Normál nevezési határidő: 2021. április 9.
Normál nevezési díj: 59 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 74 930 Ft)
Integrált kategóriákban: 69 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 87 630 Ft)

Végső nevezési határidő: 2021. április 16.
Végső nevezési díj: 69 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 87 630 Ft)
Integrált kategóriákban: 79 000 Ft + áfa / nevezés (bruttó 100 330 Ft)


A Sokszínűség díj kategóriába ingyenesen lehet nevezni. A díjazottak ebből a kategóriából nem visznek pontot a Kreatív Apex Toplistáira.

Követve a hazai gyakorlatot az alábbiakra van lehetőségetek:
Későn érők:
A végső nevezési határidő után háromnapos hosszabítást kérhettek, melynek egyszeri díja 30 000 Ft + áfa - a beadott nevezés mennyiségétől függetlenül.
Korrektúra:
A már beadott nevezési űrlapon kért bármilyen módosítás díja 15 000 Ft + áfa/alkalom. Erre csak az online zsűrizés megkezdéséig van lehetőségetek. 

Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kísérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, a fájlnevekben sem! Ha mégis odakerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk.

A nevezéseket a nemzetközi zsűri miatt angolul (a filmeket feliratozva vagy szinkronizálva) kérjük.

A pályázat a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be. Ha ez megtörtént, küldünk egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolattartónak, amelyben megtaláljátok a munkák feltöltéséhez szükséges instrukciókat.
Ha egy kampányt több kategóriában is neveztek és különböző elemeit mutatnátok be a zsűrinek, kérjük, külön nevezésként töltsétek fel őket! Minden bejelölt kategória külön nevezésnek minősül.

Az egyes kategóriák nevezési paramétereit ide kattintva tudjátok áttanulmányozni.

A nevezési díj befizetéséhez átutalásos számlát küldünk a kapcsolattartónak. Ha nem érkezik meg 2021. április 30-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé. A regisztráció megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár. A versenyre csak olyan cégektől fogadunk el nevezést, amelyeknek a regisztrációkor nincs fennálló tartozása a Kreatívot kiadó PPH Mediával szemben.

A leadási paraméterekről itt írunk.

A Hipnózis 2021-es nevezéási időszaka lezárult!